به گزارش قدس آنلاین، دکتر محمدحسین فرزایی با اشاره به قدمت بالای زالودرمانی در طب سنتی گفت: این روش درمانی بیش از دو هزار سال قدمت دارد و در ایران و هند انجام شده و بعدها از این مناطق به اروپا هم رفته و در روم هم انجام می شده است.
این متخصص طب سنتی گفت: فواید زالو درمانی به دلیل وجود یک آنزیم به نام "هیدرودین" در دهان زالو است، آنزیمی که نقش موثری در از بین بردن لخته ها و پلاکت دارد.
فرزایی گفت: در حال حاضر از این آنزیم دارو تولید کرده و به عنوان ضد لخته و ضد پلاکت در برخی کشورها از آن استفاده می کنند.
این متخصص طبی سنتی گفت: با توجه به خاصیت این آنزیم که در دهان زالو موجود است، استفاده از زالودرمانی برای افرادی که غلظت خون داشته و یا مبتلا به اختلالات عروقی هستند، توصیه می شود.
فرزایی با تاکید بر لزوم انجام زالو درمانی توسط افراد متخصص گفت: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد انجام زالو درمانی توسط افراد غیرمتخصص است، چرا که این کار می تواند خطر عفونت را به همراه داشته باشد.
وی افزود: در انجام زالودرمانی توسط افراد غیرمتخصص و توسط زالوهای غیراستاندارد شاهد بروز عفونت شدید موضعی، پوستی و حتی سیستمی هستیم. حتی در برخی موارد عفونت خونی هم در افراد مشاهده شده است.
این متخصص داروسازی طب سنتی گفت: افراد برای انجام زالو درمانی حتما باید به متخصصین طب سنتی مراجعه کرده و این روش درمانی باید با استفاده از زالوهایی که از شرکت های معتبر تحت نظر وزارت بهداشت خریداری شده، انجام شود.
نظر شما